Vakantie-appartement De Koesfabriek

Check ons ook In nummer 2023-4 van de Libelle: De Koesfabriek in de grote B&B Gids met de leukste plekjes om te overnachten, verspreid over Europa. lees verder…

In Dokkum kun je er even helemaal ‘uit’ zijn. Lekker uitwaaien en ontspannen.
De natuur beleven in het werelderfgoed van de Wadden, de mooi verlichte binnenstad van Dokkum beleven op een van de gezellige terrassen en uit eten in een cosy restaurant in de historische binnenstad geeft je dat gevoel om even weg te zijn van de dagelijkse beslommeringen. Leeuwarden, Groningen en de eilanden Ameland en Schiermonnikoog zijn prachtige uitjes dichtbij.


Check hier beschikbaarheid en boek online

Culinair Arrangement : lekker overnachten en heerlijk eten!

Voor zover nog van toepassing, lees ons corona-beleid

In het historische centrum van Dokkum op de historische stadswallen aan de gracht is het vakantie-appartement De Koesfabriek gevestigd. Een prachtig ingericht appartement op de 1e verdieping. In het 400 jaar oude pand werd van 1903-1993 de Nieuwe Dockumer Courant gedrukt. Vroeger is het ook als kerk, school en weverij gebruikt. Van 1995 tot 2007 was er een horlogefabriek gevestigd. Wij hebben er een woonhuis van gemaakt.

Het appartement is beschikbaar voor maximaal 4 volwassenen en deze is compleet en sfeervol ingericht in landelijke stijl met bv. oude bouwmaterialen en bedstedes. Gasten hebben een eigen entree, privé-badkamer, zitgedeelte, eetgedeelte en keuken tot hun beschikking. Een heerlijk ontbijt ontvang je ’s ochtends op de kamer.

De binnenstad van Dokkum met zijn gezellige restaurants, winkels en terrassen is op minimale afstand. En wil je niet uit eten, dan kun je ook in het appartement koken met de kookplaat of oven. Via de eigen entree kun je het appartement bereiken en je hebt een eigen badkamer met wc, douche, bad en dubbele wastafel. Parkeren is gratis op 150m afstand in parkeergarage ’t Panwurk.

Voor dagjes uit zijn Ameland en Schiermonnikoog of het natuurschoon van de Waddenzee een prima idee. Ook in Dokkum worden wekelijks activiteiten georganiseerd.