Vakantie-appartement De Koesfabriek

Direct naar ons corona-beleid

Culinair Arrangement

 

In het historische centrum van Dokkum op de historische stadswallen aan de gracht is het vakantie-appartement De Koesfabriek gevestigd. Een prachtig ingericht appartement op de 1e verdieping. In het 400 jaar oude pand werd van 1903-1993 de Nieuwe Dockumer Courant gedrukt. Vroeger is het ook als kerk, school en weverij gebruikt. Van 1995 tot 2007 was er een horlogefabriek gevestigd. Wij hebben er een woonhuis van gemaakt.

 

Het appartement is beschikbaar voor maximaal 4 volwassenen en deze is compleet en sfeervol ingericht in landelijke stijl met bv. oude bouwmaterialen en bedstedes. Gasten hebben een eigen entree, privé-badkamer, zitgedeelte, eetgedeelte en keuken tot hun beschikking. Een heerlijk ontbijt ontvang je ’s ochtends op de kamer.

De binnenstad van Dokkum met zijn gezellige restaurants, winkels en terrassen is op minimale afstand. En wil je niet uit eten, dan kun je ook koken op de kookplaat. Via de eigen entree kun je het appartement bereiken en je hebt een eigen badkamer met wc, douche, bad en dubbele wastafel. Parkeren is gratis op 150m afstand in parkeergarage ’t Panwurk.

Voor dagjes uit zijn Ameland en Schiermonnikoog of het natuurschoon van de Waddenzee een prima idee. Ook in Dokkum worden wekelijks activiteiten georganiseerd.

Check beschikbeschikbaarheid en boek online