Corona: wij zijn geopend

Informationen für Besucher der Niederlande

Information for visitors to The Netherlands

Ons corona-beleid

Om je een onbezorgde en fijne tijd te bezorgen in onze B&B hebben wij de volgende informatie voor je: De Koesfabriek bestaat uit 1 appartement. Je loopt geen risico om afstand van anderen te moeten houden.

Reserveren is alleen mogelijk voor leden van hetzelfde huishouden. Maximaal 4 personen.

De RIVM richtlijnen m.b.t  de hygiëne leven wij zo goed mogelijk na, zodat je -zoals altijd- in een heerlijk schoon appartement verblijft.

Een geboekt ontbijt zetten wij voor je klaar voor je deur. Jullie ontbijten in je eigen appartement.

We vragen onze gasten de gebrachte ontbijtspullen schoon terug te zetten. Een vaatwasser is aanwezig.

Nu de lokale horeca gesloten is, zijn er veel mogelijkheden voor maaltijdbezorging. Wij geven je tips. En natuurlijk kun je koken in de eigen keuken. Inductiekookplaat, magnetron en vaatwasser zijn aanwezig.

Mocht je naar aanleiding van ons beleid toch nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via Whatsapp (06-41843772) of email (info@dekoesfabriek.nl)

Geniet bijvoorbeeld van de natuur in het Nationaal Park Lauwersmeer of Nationaal Park Alde Feanen of klim op de zeedijk bij tweelingdorp Peasens-Moddergat om de het Wad te ontdekken.

Wil je meer tips? We helpen je graag. Bijvoorbeeld het elfstedenbruggetje wat je terug brengt in de sfeer van de beroemde elfstedentocht.

Toerisme in deze regio: www.eropuitinfriesland.nl